Nieuw seizoen gestart

Het veld is nog leeg, maar het nieuwe seizoen is gestart… [lees meer..]

De scholen gaan weer beginnen en voor de meeste leden zit de vakantie erop. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en weer zin in een potje handbal. 

Trainingen

De trainingen voor de dames senioren zijn al begonnen. De heren senioren starten aankomende donderdag (25 augustus). En de jeugd aankomende maandag (22 augustus). De trainingen vinden plaats op Sportpark Ter Eem en de tijden zijn: 

Maandag
16.00-17.00    F en E jeugd
17.00-18.00    D en C jeugd

Donderdag
17.00-18.00    E jeugd
18.00-19.00    D en C jeugd
19.30-              Dames en Heren senioren

Trainingstijden zijn ook te vinden op de site bij ’teams’. Mocht je een keer niet kunnen trainen, geef het dan via whatsapp door aan je trainer. Dan kan er rekening mee gehouden worden in de voorbereiding van de training en/of met de inzet van vrijwilligers.

Competitie

Donderdag 1 september start het nieuwe competitie seizoen en wel met de eerste wedstrijd van de Dames Midweek, uit in Bunschoten. Kijk voor alle wedstrijden op de site bij ‘wedstrijdschema’. Mocht je verhinderd zijn, meld je dan zo snel mogelijk af in de groepsapp van je team. 

In het wedstrijdschema staat ook wie er ingedeeld is om te fluiten. Mocht je verhinderd zijn, zorg dan zelf voor vervanging en geef het door aan hclb@handbal.nl

Activiteiten

Uiteraard start ook weer een aantal leuke activiteiten zoals de voorronde NK stoepranden en de HCLB Bingo. Houd de website in de gaten voor meer informatie. En heb je wat leuks meegemaakt met je team wat je op de website wilt delen met de rest van HCLB? Mail dan een foto en stukje tekst als nieuwsberichtje naar hclb@handbal.nl

Veel plezier!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.