Save the dates

Leuke activiteiten voor de jeugd

Het einde van het zaalseizoen is in zicht. Er zijn meerdere jeugd teams kampioen en dat gaan we met zijn allen vieren! Zondag 7 april gaan we van 16:00 – 17:30 uur met elkaar bowlen in Soest. In de app groepen van de teams kun je je opgeven.

22 maart staat er een te gekke paasbingo op de planning. Info volgt snel! 

Oh en nu we toch jullie aandacht hebben. Blocken jullie gelijk 20 mei in jullie agenda? Famidag (familie teams) staat op de agenda. De kans om je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en buren, kennis te laten maken met handbal. Vorig jaar voor het eerst met jeugd teams en dat was een te gekke dag. Verdere info is onderweg.

En natuurlijk niet te vergeten het jeugdkamp van 28-29-30 juni. Geef je snel op want vol=vol.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.