Inschrijven Famidag

2e Pinksterdag is het weer zover!

Maandag 20 mei, 2e pinksterdag zal het befaamde HCLB Famidag handbal toernooi weer plaatsvinden op de voetbalvelden bij Eemboys. 

Of je nu lid bent of niet, iedereen kan zich met een team inschrijven! Gezelligheid en plezier is waar we voor gaan, dus vraag al je vrienden, vriendinnen, collega’s, je familieleden en wie je verder kan verzinnen en maak een team van 7 (of meer) personen met daarin minimaal 3 dames/meisjes. Verzin een leuke naam, spreek een kleur af voor je teamshirtjes en schrijf je in om dit tot de gezelligste 2e pinksterdag te maken!

Er komen verschillende poules voor jeugd en volwassenen. Je kunt je inschrijven vanaf 5 jaar. Kan je geen team vinden maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan in als ‘individueel’, en dan gaan wij kijken bij welk team je kan meespelen..

SCHRIJF JE HIER IN

Of download hier het  inschrijfformulier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.