C jeugd kampioen!

Meiden van de C jeugd in het zonnetje gezet..

Ze moeten nog een wedstrijd spelen maar onze C meisje zijn niet meer in te halen. Omdat de laatste wedstrijd uit in Breukelen is, zijn onze meiden tijdens de laatste thuiswedstrijd al in het zonnetje gezet voor het behalen van het kampioenschap met een medaille en een zak snoep. En een speciaal door Jill en Cassandra gemaakt spandoek. Gefeliciteerd en knap gedaan meiden, we zijn trots op jullie!

De meiden C hebben een fantastische competitie gespeeld. Ze hebben elke wedstrijd gewonnen en zij hadden weinig tegenstand. Alleen uit tegen Wasmeer was een zware wedstrijd maar ook deze werd (nipt) gewonnen door HCLB  met 17-19. Dus kampioen.! En als ware kampioenen gaan ze door met winnen. Afgelopen wedstrijd tegen HVBS werd gewonnen met 12-23. 

Donderdag na de training was er nog gezellig een drankje. En zondag 7 april gaan de jeugd met z’n allen bowlen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.