Nog meer kampioenen!

Ook de Dames Senioren zijn kampioen geworden

De Dames Senioren speelden afgelopen zaterdag uit tegen HVBS. En met een winst van 23-27 zijn ook onze dames kampioen geworden! Ze promoveren naar de 1e klasse! Dat werd meteen gevierd en terecht! Gefeliciteerd dames!

De dames hebben een spannende competitie gespeeld. Ze waren niet elke wedstrijd compleet maar ze werden goed geholpen door invallers Rhesa van de meiden B en Debora, Maroesja, Rens en Karen van de dames midweek. Donderdag 29 februari was de kans om het kampioenschap veilig te stellen maar HCLB kon net niet langs zij komen tegen Nijenrodes, eindstand 21-21.. Dan maar zaterdag 9 maart tegen HVBS. Er was veel publiek aanwezig om onze dames aan te moedigen. En ze speelden een puike wedstrijd. Bij het laatste fluitsignaal stond de stand 23-27 op het bord en dit werd uitbundig gevierd door de dames zelf en zeker ook door het meegereisde publiek. 

Terug gekomen in de Trits werd het feestje nog verder gevierd met een drankje en een snack.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.