Famidag 2024

Kort verslagje van onze 41e Famidag

Wat een super dag was het weer! Op een zonnige tweede pinksterdag was het voor de 41ste keer dat HCLB handbalvereniging de Famidag organiseerde. Dit keer bij de gastvrije voetbalvereniging Eemboys. De organisatie en samenwerking met Eemboys verliep zowel in de voorbereiding als op de Famidag zelf geweldig. Het weer zat ook lekker mee!

Dit jaar waren er meer inschrijvingen dan vorige jaar. Er waren maar liefst 18 teams actief met leden, familie en vrienden om een vriendschappelijk potje handbal te spelen. Trekpleister was ook dit jaar weer de teams van onze jonge jeugdleden met hun broertje, zusje, vader, moeder, oma, opa enz….

Uiteraard waren er prijzen: er werd gestreden om twee bekers voor de sportiefste teams. Een voor de volwassenen en een voor jeugd/ouders.

De winnaars is bij jeugd/ouder:  SMARTY FARTY  

De winnaars bij volwassenen:  VLOTTE VINGERS          

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.