NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2022

Nieuw seizoen gestart

De scholen gaan weer beginnen en voor de meeste leden zit de vakantie erop. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en weer zin in een potje handbal.


Het veld is nog leeg, maar het nieuwe seizoen is gestart… 

Trainingen 
De trainingen voor de dames senioren zijn al begonnen. De heren senioren starten aankomende donderdag (25 augustus). En de jeugd aankomende maandag (22 augustus). De trainingen vinden plaats op Sportpark Ter Eem en de tijden zijn:  

Maandag 
16.00-17.00    F en E jeugd 
17.00-18.00    D en C jeugd 

Donderdag 
17.00-18.00    E jeugd 
18.00-19.00    D en C jeugd 
19.30-21.00    Dames en Heren senioren 

Trainingstijden zijn ook te vinden op de site bij ’teams’. Mocht je een keer niet kunnen trainen, geef het dan via whatsapp door aan je trainer. Dan kan er rekening mee gehouden worden in de voorbereiding van de training en/of met de inzet van vrijwilligers. 

Competitie
Donderdag 1 september start het nieuwe competitie seizoen en wel met de eerste wedstrijd van de Dames Midweek, uit in Bunschoten. Kijk voor alle wedstrijden op de website bij ‘wedstrijdschema’ en zie de bijlage . Mocht je verhinderd zijn, meld je dan zo snel mogelijk af in de groepsapp van je team.  In het wedstrijdschema staat ook wie er ingedeeld is om te fluiten. Mocht je verhinderd zijn, zorg dan zelf voor vervanging en geef het door aan hclb@handbal.nl 

Teams

Jeugd
B jeugd
Een gemengd team is in deze categorie niet meer toegestaan. Voor dit seizoen (2022-2023) heeft HCLB 3 meisjes die in deze categorie vallen en dat is helaas niet genoeg voor een team. Gelukkig is er een oplossing gevonden door een combinatie team te maken met LHV (Leusden). Trainingen zijn bij LHV en de mogelijkheid om donderdag met de HCLB Dames senioren mee te trainen in Baarn. De thuiswedstrijden zijn om-en-om in Leusden (Sportcomplex Beuningen) en in Baarn (Sportpark Ter Eem).

Activiteiten

Uiteraard start ook weer een aantal leuke activiteiten zoals de voorronde NK stoepranden en de HCLB Bingo. Houd de website in de gaten voor meer informatie. En heb je wat leuks meegemaakt met je team wat je op de website wilt delen met de rest van HCLB? Mail dan een foto en stukje tekst als nieuwsberichtje naar hclb@handbal.nl 

Stoepranden
Het is weer bijna tijd voor ons jaarlijks evenement voorrondes NK stoepranden. Zondag 4 september wordt het weer een gezellige ochtend op het sportpark. We gaan er vanuit dat alle leden meedoen lukt dat niet, laat het dan even weten. Ben je erbij ? Neem dan ook gezellig je vriend, vriendin, vader, moeder, opa , oma en wie je verder wil, gezellig mee. Vergeet ze alleen niet op te geven. Opgeven kan door je naam, leeftijd, email adres en telefoonnummer te mailen naar: hclb@handbal.nl onder vermelding van ‘inschrijving stoepranden’. Het wordt een feestje! Tot dan!
Organisatie Chantal en Debora.

Overig nieuws

Vrijwilligers gezocht !
Zoals iedereen wel weet kan een vereniging niet draaien zonder vrijwilligers, dus ook HCLB niet. Wij zijn dringend op zoek naar enkele vrijwilligers:
– Wie kan en wil Bianca assisteren bij de training van E en F jeugd op maandagmiddag van 17.00-18.00 ?? Een ouder mag ook !
– Wie kan en wil Arno helpen met het organiseren van de Famidag 2023??
– Wie kan bij de thuiswedstrijden van de E-jeugd de doelverlagers ophangen en afhalen ??

Tenue/sponsor
Binnenkort komen de nieuwe tenue’s binnen. Nog niet alle team hebben een shirt sponsor. De senioren teams zijn voorzien van een shirt sponsor, maar er zijn nog jeugdteams  (F-E-D-C) die nog blanco zijn, mocht er interesse zijn kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen  met Dick Schouten  06-30815514

 TOT SNEL!