Nieuws

Famidag 2019

Het is weer zover! Het Fami-Dag toernooi is dit jaar op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019. .

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door HCLB (Handbal Combinatie Limvio Baarn).

Read more...

Famidag 2018

Het is weer zover! Het Fami-Dag toernooi is dit jaar op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018. .

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door HCLB (Handbal Combinatie Limvio Baarn).

Let op! De Famidag vindt dit jaar wederom plaats bij de TOV kantine. De kantine is de gehele dag geopend voor eten en drinken. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van de kleedkamers bij TOV.

Read more...

Famidag 2017

Het is weer zover! Het Fami-Dag toernooi is dit jaar op tweede Pinksterdag, maandag 5 juni 2017.

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door HCLB (Handbal Combinatie Limvio Baarn).

Let op! De Fami-Dag vindt dit jaar voor het eerst plaats bij de TOV kantine. De kantine is de gehele dag geopend voor eten en drinken. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van de kleedkamers bij TOV.

Wat is de bedoeling?

Iedereen kan, alleen of samen, één of meerdere teams maken, hiervoor hoef je geen lid te zijn van HCLB. Benader vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren, ooms, tantes enzovoorts. Formeer een team van minimaal 7 personen, met hierin minimaal drie dames/meisjes. Verzin een leuke naam voor je team en lever het ingevulde formulier voor vrijdag 19 mei in volgens ondergenoemde instructies.

Let op: er mogen niet meer dan 3 spelers/speelsters die competitie handbal spelen in één team.

Er wordt gespeeld in onderstaande categorieën:

CategorieLeeftijdKosten
1. Mini's7 t/m 10 jaar€ 7,50 per team
2. Maxi's11 t/m 14 jaar€ 7,50 per team
3. Senioren15 jaar en ouder€ 7,50 per team

BBQ na afloop

Aangezien dit afgelopen jaren een groot succes was, bieden we ook dit jaar weer de mogelijkheid om te blijven BBQ’en na afloop van het toernooi. De BBQ zal wederom verzorgd worden door de heren van BBQ Service het Gooi. De kosten voor de BBQ bedragen € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een compleet verzorgde barbecue met vlees, salades, stokbrood en sauzen. De vegetariërs onder ons kunnen ook aanschuiven, indien je een vegetarisch pakket wilt, kunt je dit aangeven op het inschrijfformulier. Ook supporters kunnen mee eten, om te komen BBQ’en ben je dus niet verplicht om aan het toernooi mee te doen.

Inschrijfformulier graag inleveren voor vrijdag 19 mei, wacht a.u.b. niet tot het allerlaatste moment. Het formulier kan ingeleverd worden op Talmalaan 34 of van Brakellaan 34. Ook is het mogelijk om de inschrijving te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de betaling zal echter wel voor 19 mei gedaan moeten zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Read more...

HCLB HS2 speelt beste wedstrijd tegen nummer 2

Na het kampioensfeestje van HCLB heren 1 van zaterdagavond (waarmee heren 2 hen natuurlijk hartelijk feliciteren) mocht het 2e heren team het zondag tegen Atlantis Dronten laten zien. De heren waren vooraf gewaarschuwd, want de uitwedstrijd werd vooral op snelheid en loopvermogen verloren. Ze moesten dus vol aan de bak tegen de nummer 2 van de ranglijst. Vanaf het begin van de wedstrijd leek het wel of de oud gedienden aan heren 1 wilden laten zien, dat zij het ook spelletje ook nog niet verleerd waren.

Read more...

HCLB HS2 wint heet potje

De derde wedstrijd van dit jaar alweer en wat voor een. Zaterdagavond om half tien mochten de ervaren handballers van HCLB weer de zaal in, dit keer was WeHaVe uit Weesp de tegenstander. Zonder een geblesseerde Eric van Voorthuizen, een helaas gestopte Martin Koops en een verhinderde Peter Suik moesten de heren hun beste beentje voorzetten. Gelukkig met de nodige gastspelers, die inmiddels staan te trappelen om in dit ervaren, maar zeker ook gezellige team te spelen.

Read more...

HCLB HS2 pakt weer 2 punten in laatste duel van 2016

Zaterdagavond konden heren senioren 2 van HCLB zich gaan opmaken voor het laatste duel van dit jaar. In de Trits was tegenstander Havas HS4 uit Almere te gast. HCLB ging voortvarend van start met als gastspeler André Kooij en inmiddels vast waarde Quintin Theeboom. Hoewel de heren even moesten wennen aan de hoge dekking van Havas, wist men het doel toch goed te vinden en liepen al snel enkele punten uit. In de eerste helft liet heren senioren 2 duidelijk zien dat dit team steeds beter in zijn spel komt, door middel van mooie aanvallen en een strakke dekking. Regelmatig kon door snel aanvalsspel de verdediging van Havas opengereten worden en kon Jeroen Boss door het midden opstomen en scoren. De heren hadden er duidelijk zin in en legde al snel de basis voor de overwinning. Ruststand 15-9.

Read more...

Maak kennis met de handbalsport!

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account