Famidag 2019

Written by  , Published in Nieuws

Het is weer zover! Het Fami-Dag toernooi is dit jaar op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019. .

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door HCLB (Handbal Combinatie Limvio Baarn).

Wat is de bedoeling?

Iedereen kan, alleen of samen, één of meerdere teams maken, hiervoor hoef je geen lid te zijn van HCLB. Benader vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buren, ooms, tantes enzovoorts. Formeer een team van minimaal 7 personen, met hierin minimaal drie dames/meisjes. Verzin een leuke naam voor je team en lever het ingevulde formulier voor vrijdag 19 mei in volgens ondergenoemde instructies.

Let op: er mogen niet meer dan 3 spelers/speelsters die competitie handbal spelen in één team.

Er wordt gespeeld in onderstaande categorieën:

CategorieLeeftijdKosten
1. Mini's7 t/m 10 jaar€ 7,50 per team
2. Maxi's11 t/m 14 jaar€ 7,50 per team
3. Senioren15 jaar en ouder€ 17,50 per team

BBQ na afloop

Aangezien dit afgelopen jaren een groot succes was, bieden we ook dit jaar weer de mogelijkheid om te blijven BBQ’en na afloop van het toernooi. De BBQ zal wederom verzorgd worden door de heren van BBQ Service het Gooi. De kosten voor de BBQ bedragen € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een compleet verzorgde barbecue met vlees, salades, stokbrood en sauzen. De vegetariërs onder ons kunnen ook aanschuiven, indien je een vegetarisch pakket wilt, kunt je dit aangeven op het inschrijfformulier. Ook supporters kunnen mee eten, om te komen BBQ’en ben je dus niet verplicht om aan het toernooi mee te doen.

Inschrijfformulier graag inleveren voor vrijdag 19 mei, wacht a.u.b. niet tot het allerlaatste moment. Het formulier kan ingeleverd worden op Talmalaan 34 of de Withlaan 14. Ook is het mogelijk om de inschrijving te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de betaling zal echter wel voor 19 mei gedaan moeten zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Last modified onmaandag, 29 april 2019 10:00
More in this category: « Famidag 2018 Grote clubactie »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Maak kennis met de handbalsport!

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account