HCLB NIEUWBRIEF APRIL 2023

Kampioenen

Om gelijk met geweldig nieuws te beginnen: dit zaal seizoen hebben we drie kampioenen mogen begroeten! Alle drie de teams wisten al ruim voor het einde van het zaalseizoen de buit binnen te halen, een geweldige presentatie. Het HCLB bestuur heeft de kampioenen op eigen wijze in het zonnetje gezet. Jongens en meiden van de B-jeugd, dames van de D-jeugd en heren van de Heren 1 en uiteraard hun coaches: hartelijk gefeliciteerd met jullie prestatie!

Door het halen van het kampioenschap promoveren onze heren weer naar de landelijke hoofklasse. Jeugdteams promoveren in het algemeen niet.

Start buiten seizoen

De eerste wedstrijden buiten beginnen in het weekend van 17-18 april. In de bijlage vind je het wedstrijdprogramma tot het einde van dit seizoen en de start van het buiten seizoen. Een aantal jeugdteams speelt beach-toernooien. Noteer deze datums alvast in je agenda. Handbal, met name beach handbal, spelen zonder genoeg wissels is zwaar. Dus mocht je bij een wedstrijd verhinderd zijn geef dit dan alsjeblieft op tijd door zodat er nog wat geregeld kan worden als het nodig mocht zijn.

Trainingen

Met ingang van maandag 3 april gaan we weer buiten trainen op het veld en/of beach-veld.  De tijden van de trainingen blijven voorlopig hetzelfde als in de zaal. Mocht dat niet lukken gaan we schuiven, maar dat wordt dan doorgeven in de app.

De D- en C-jeugd gaan  trainen op het beach-veld. Tip: doe oude sokken aan, het zand kan nog koud aanvoelen..

Activiteiten

Opening Beachveld – 15 april

Zaterdag 15 april om 15:00 is de officiële opening van het beachveld. Iedereen is welkom om de opening bij te wonen. Alles onder het genot van een hapje en drankje. Aansluitend is er een beachhandbal clinic voor alle jeugdleden. Alle F – E – D – E – en B jeugd is uitgenodigd om aan deze clinic mee te doen.

Hazenjacht – 8 april

Zaterdag 8 april organiseren we weer de hazenjacht in het dorp. Wij rekenen natuurlijk op alle onze jeugdleden om hier weer een gezellige middag van te maken. Bij te weinig deelname moeten we het helaas afblazen. Dus geef je snel  op! Dat kan door een appje te sturen met je naam, team en telefoonnummer naar Debora (06-53722376) of Chantal (06-17848499)

Famidag – 2e pinksterdag 29 mei

Het is weer zover! Het befaamde Famidag-toernooi van HCLB gaat weer door. En wel op de 2e pinksterdag maandag 29 mei. Voor wie het nog niet eerder heeft meegemaakt: iedereen, jeugd en senioren, lid of geen lid, kan een team vormen. Dus benader vrienden, vriendinnen, collega’s, neefjes, nichtjes, buren, ooms, tantes en wie je verder kan verzinnen en maak een team van minimaal 7 personen. Verzin een leuke naam en meld je team aan voor 15 april aanstaande bij Arno Kraay (arnokraay@hotmail.com)

Wil je wel meedoen maar lukt het niet om een team te vormen? Neem dan ook contact op met Arno. Hij kan vast een plekje in een team voor je regelen.

Doe je best en speel mee !

Avondvierdaagse – 6 t/m 9 juni

Van 6 tot en met 9 juni zal er weer een avondvierdaagse worden georganiseerd. Dit jaar blijven de routes hetzelfde met een paar kleine wijzigingen. Er is een mogelijkheid om 5 kilometer of 10 kilometer te wandelen. HCLB gaat als vereniging meelopen. Gezond èn gezellig. De inschrijving is nog niet geopend, binnenkort meer hierover.

Beach toernooi jeugd op Sportpark Ter Eem – 4 juni en 18 juni

Op 4 juni en 18 juni is voor het eerst een beach-toernooi op ons beach-handbalveld het sportpark Ter Eem. Op 4 juni in de middag voor de D-jeugd en op 18 juni in de ochtend de C-jeugd. We willen natuurlijk graag gastvrij zijn voor al onze gasten en daarvoor kunnen we nog hulp gebruiken. Elk uurtje is meegenomen.

 Wie van de dames, heren, ouders willen ons hierbij helpen ?