NIEUWSBRIEF JUNI 2022

Bijna einde seizoen 2021-2022

Nog één week en dan zit het handbalseizoen 2021-2022 er alweer op. Het weekend van 25-26 juni zijn de laatste wedstrijden, de trainingen gaan nog even door.

30 juni is de laatste training voor de C jeugd en D jeugd
4 juli is de laatste training voor de F en E jeugd
14 juli is de laatste training van de Dames en midweek dames.

Wij hopen dat iedereen op de laatste training aanwezig is zodat we het seizoen gezellig met elkaar kunnen afsluiten. Dan hebben we VAKANTIE.

Maandag 22 augustus starten we weer.

Training tijden nieuwe seizoen (voorlopig):
Maandag            16.00-17.00      F en E jeugd
Maandag            17.00-18.00      D en C jeugd
Donderdag         17.00-18.00      E jeugd
Donderdag         18.00-19.00      D en C jeugd
Donderdag         19.30-20.30      Dames
Donderdag         20.30-21.30      Heren
De trainers en coaches van HCLB hebben een vergadering gehad om e.e.a. door te spreken voor het nieuwe seizoen. Ook de teamindeling voor seizoen 2022-2023 is besproken, zie hieronder:

Teamindeling seizoen  2022-2023:

Teams

Jeugd
Beach handbal competitie
De C en D jeugd doen mee met de beachhandbal competitie en dat gaat hun goed af. Ze zijn erg enthousiast  en met maar 1x getraind te hebben in Laren spelen ze het verrassend goed. Op dit moment staan beide teams in het midden van de stand.
Avondvierdaagse
Ook HCLB heeft dit jaar meegelopen met de avondvierdaagse. Er werd 5 en 10 km gelopen. De groepen waren klein maar ze hadden heel veel lol met elkaar.

Heren

De heren hebben de laatste wedstrijd al een tijdje terug gespeeld en ondanks de krappe bezetting   hebben ze het erg goed gedaan. Ze blijven volgend seizoen dus in de hoofdklasse spelen.

G sporters

Special Olympic Nederland
Dit jaar was er weer Special Olympic Nederland 2022 (SONS) voor onze G sporters. Zij hebben weer een weekend volop genoten en goed handbal gespeeld. Een mooie bronzen medaille namen ze mee naar huis. Een geweldige presentatie van deze toppers. Grote dank gaat uit naar de begeleiders.


Binnenkomst van HCLB in Fanny Blankers Koen stadion

Overig nieuws

Beach veld in Baarn op Sportpark ter Eem!!
Na heel veel zeuren en gesprekken te hebben gevoerd met de gemeente en seste hebben we het eindelijk voor elkaar. We krijgen een eigen beach handbalveld op het sportpark. HCLB moet het dit wel zelf bekostigen daar de gemeente en de Seste hier geen geld voor hebben.  Wij als kleine vereniging hebben gelukkig hiervoor gespaard en kunnen het betalen. Maar uiteraard is een SPONSERING van harte welkom.  

Zoals het er nu naar uit ziet beginnen de werkzaamheden 4 – 8 juli.  Daarna (9 juli) zal de drainage gelegd moeten worden dat gaan we zelf doen . Drainage is gesponsord door FRELU Leusden. We rekenen op medewerking van onze leden zowel heren als dames en ouders zijn ook welkom. Opgeven kan via de mail hclb@handbal.nl. Het HCLB bestuur heeft ook een actie opgezet en hopen dat alle leden ons willen steunen

HELP ONS ! MET DE ZANDBAK TE VULLEN !  JE KAN OOK SAMEN MET JE GEZIN OF JE TEAM SPOSOREN ! SPONSOR 1 KUUB ZAND VOOR   €10,00 (meer mag ook)

Op rekening NLRABO0311349080 t.n.v. HCLB  VERMELDING AKTIE  of wacht op tikkie in de app

Website
De website is ook weer te bereiken en heeft een hele metamorfose ondergaan. Er moeten nog enige veranderingen aangebracht worden maar daar zijn we druk mee bezig. Mocht je iets zien wat niet klopt of niet werkt, heb je leuke ideeën voor je site of wil je een leuk nieuwtje op de site laten zetten, laat het dan gerust even weten!.

Nieuwe shirts
Het bestuur is bezig om nieuwe shirt te bestellen daar onze bestaande shirts uit de collectie zijn gehaald. Het bestuurd gaat in overleg met de trainers even kijken welke maten er besteld moeten worden zodat we het nieuwe seizoen in het nieuw kunnen starten.

Jeugdkamp 2023
In het verleden heeft de handbal altijd een jeugdkamp gehad, maar helaas is nooit meer opgepakt. Nu gaan Debora en Chantal het weer oppakken  en zij hopen natuurlijk op een volle bak Dus zet  30 juni t/m 2 juli vast in je agenda en hou dit weekend VRIJ

Agenda

Belangrijke datums om vast te noteren in de agenda.
Vanaf september elke derde vrijdag van de maand  BINGO ! In de zaal bij speeltuin Oosterkwartier
3     september 2022        Stoepranden voor jong en oud  (dus hele familie)
17   september 2022        Verkoop Grote Clubaktie
8      april   2023               Vossenjacht
29    mei    2023               Famidag
Maand juni  2023             Avondvierdaagse
30-6 t/m 2-7  2023           Jeugdkamp handbal  voor alle jeugdleden

Uiteraard kunnen we voor elk event wel vrijwilligers gebruiken dus mocht je het leuk vinden om bij 1 of meerdere events willen helpen, laat het dan vast weten aan het bestuur.

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL !

Het HCLB Bestuur