NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2022

Eerst helft van het veld seizoen

De eerste helft van het veld seizoen zit er alweer bijna op. In het weekend van 1 en 2 oktober worden de laatste wedstrijden van de jeugd buiten gespeeld. Zondag 9 oktober sluiten de Heren Senioren de eerste helft van het veldseizoen af. En dat betekent dat we bijna de zaal weer in gaan! Het zaalseizoen loopt van oktober tot eind maart. De eerste zaalwedstrijden beginnen 16 oktober thuis. Zie daarvoor ook het wedstrijdschema. De Heren Senioren zijn ingedeeld in de hoofdklasse. Dus kom gezellig kijken!

Trainingen
De zaal trainingen beginnen op 10 oktober. De tijden blijven hetzelfde.

Maandag 16.00-17.00 F en E jeugd
Maandag 17.00-18.00 D en C jeugd
Donderdag 17.00-18.00 E jeugd
Donderdag 18.00-19.00 D en C jeugd
Donderdag 19.30-20.30 Dames
Donderdag 20.30-21.30 Heren

HULP GEZOCHT
Voor de beide uren op maandag is er nog iemand nodig om te helpen! Vind je het leuk om onze jeugd te leren handballen en het je tijd tussen 16:00-17:00 of tussen 17:00-18:00 (of beide uren) neem dan contact op met Greet Schouten! Het is erg leuk om te doen en het wordt zeer gewaardeerd!

Activiteiten

Bingo
Vrijdag 29 september was er voor het eerst sinds lange tijd weer de HCLB Bingo. De Bingo is erg goed bezocht en het was erg gezellig. De volgende Bingo is op vrijdag 21 oktober. Er zijn leuke prijzen te winnen maar ook als je niets wint heb je gegarandeerd een leuke avond! Dus tot de volgende Bingo!

Overig nieuws

Fluiten
Bij de nieuwsbrief zit het wedstrijdschema van komend zaalseizoen. Jullie kennen de drill ondertussen wel: kijk goed op het wedstrijdprogramma of je moet fluiten of zaaldienst hebt! Ben je verhinderd (of heb je geen zin) dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Geef door aan Dick Schouten wie jou gaat vervangen. Op de website is bij menu ‘Vereniging’ – ‘Scheidsrechters’ informatie te vinden voor de spelbegeleiders van de jeugdwedstrijden.

Mocht je meer jeugdwedstrijdjes willen fluiten of zaaldienst draaien bij de heren of dames omdat je toch altijd komt kijken: meld dit dan bij Dick Schouten.

En voor diegene die het echt leuk vinden kan je je ook aanmelden om een cursus scheidsrechter te volgen. Maaike, Mark, Dick, Iris en Saskia hebben dit al gedaan en fluiten daardoor voor de bond. Dat houdt in dat zij wedstrijden elders fluiten. En daarmee zorgen ze ervoor dat onze Dames en Heren teams competitie kunnen spelen voor promotie (of degradatie). Mede dankzij hun inzet kunnen de Heren dus nu hoofdklasse spelen! Dank en respect!

Grote Clubactie
De jaarlijkse Grote Clubactie loten zijn uitgedeeld. Nieuw dit jaar is een QR code op de envelop. Je kan hiermee nog meer loten verkopen. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat naar HCLB. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld handig trainingsmateriaal kopen of leuke activiteiten organiseren. Fijn dat we een aantal fanatiek verkopende jeugdleden hebben!. De uitslag van de trekking is begin december.

Nieuw tenue
De nieuwe shirts en shorts zijn binnen en ze zijn prachtig. Er zijn oude shorts over in verschillende maten. Deze (geheel zwarte) shorts zijn te koop voor € 2,50 . Misschien kan je er een gebruiken voor de trainingen of voor schoolgym. Heb je interesse, laat het dan weten in de team-app groep of mail naar hclb@handbal.nl